Регистрирајте се за ForexBall натпреварите

Пријавувањето на ForexBall™ ви дава многу можности да станете подобар трговец! Добивате инстант можности за пријавување на неделните Форекс натпревари, Интересни анализи за тргување и шанса да бидете наградени од наградниот фонд во иснос од $541,000.

Внесете Корисничко Име

, добредојдовте во ForexBall.
Ве молиме внесете корисничко име што ке биде покажано на ForexBall натпреварот.

NB Доколку имате сметка во Кабинет на Трговци, може да ја користите како влез.