Bashkohu me mesimet reale

Ne jemi krenar për të paraqitur serinë e Webinars absolutisht falas gjalla rreth tregun e këmbimit valutor. Në këto seanca, ekspertët tanë shumë të kualifikuar të mbulojë tema të ndryshme, duke filluar me njohuri themelore tregut Forex dhe duke vazhduar me lloje të ndryshme të analizave, treguesit, proceset vendim-marrëse dhe strategjitë tregtare. forexball ju mund të bashkohet me Webinars markave të reja nga shumë përvojë tonë analistit Svorcik tregut Chris dhe një nga tregtarët më të famshme profesionist Nenad Kerkez njohur edhe si T @ rantula.

Chris Svorcik Analist i Tregut
     Chris një profesionist me kohë të plotë tregtar në vitin 2011, pas disa vitesh të tregtimit. Chris, të cilët kanë përfunduar diploma në Financa dhe Ekonomi & Politikë, kushtuar të gjithë kohën e tij të lirë në të mësuarit tregtinë e tregtare. Ai studioi dhe punoi shumë për të zotëruar e teorisë dhe zbatimit praktik të analizave teknike në Listat. Në punën e tij më të fundit ka qenë e Chris shqyrtuar marrëdhënien ndërmjet mesataret lëviz, veprim të çmimeve, dhe sidomos kohë.


Nenad Kerkez tregtar profesional
     Nenad është një tregtar me kohë të plotë dhe analist i përkushtuar. Ai është i njohur mirë Forex në bloget dhe faqet e internetit të shumta. Nenad ka filluar postimi artikuj në vitin 2009 dhe që atëherë ai ka fituar një shumë prej pasuesve dhe lexuesit. Temë e tij ka fituar më shumë se 2.037.000 vizita dhe kjo është përafërsisht 3.366 vizita në ditë e cila aktualisht thread 3 të lartë më të vizituara temat e autorit. Nenad gjithashtu mban fijen e tij në tregjet ForexBall admirali nën emrin e T @ rantula.
Pjese kohe

Futni një Pseudonim

, mirë se erdhët në ForexBall.
Ju lutemi futni një Pseudonim që do të shfaqet në ForexBall garat.

NB Nëse keni Admiral Markets llogari në Dhomën e Tregtarëve, mund t'a përdorni atë për t'u identifikuar.