Përdoruesit e Windows Windows-Metatrader 4: ForexBall Edition
Në mënyrë që të marrin pjesë në konkurs ForexBall, ju do të duhet të shkarkoni një software tregtare.Konkursi shkon në platformë tregtare më të reja dhe të fuqishme - Metatrader 4.

Ne ju rekomandojmë që të shkarkoni Metatrader 4: Edition ForexBall sepse ajo nuk përfshin ndonjë Këshilltarët ekspertëve të ndaluara, ju ofron me një qasje në analytics më të fundit, mjetet më të mëdha tregtare dhe disponueshmërinë e menjëhershme të faqes forexball.com!

Perdoruesit e Apple Mac  Metatrader 4 Tutorial Instalimi
Nëse ju jeni një përdorues Mac, nuk ka asnje aplikim amtare për Metatrader 4, megjithatë ka një udhërrëfyes të lehtë për të ngritur një platformë.
Duke ndjekur hapat e mëposhtëm do të ju mundësojë që të përdorni terminalin 4 Metatrader për pajisjet kandidon për OS X.

     Ju lutem vizitoni faqen e parë WineBottler dhe shkarko publikimin e fundit e * WineBottler.
     Tjetra, ju lutem hapni shkarkuar skedarin. Dmg. Për të filluar instalimin, tërhiqeni ikonën Wine dosje Aplikime.
     Pas instalimit ka përfunduar, ju do të jetë në gjendje për të ekzekutuar skedarin 4 Metatrader instalimit ashtu si ju do në një kompjuter Windows bazuar.

* Ju lutemi vini re se Verë dhe Winebottler nuk e kuptojnë plotësisht zëvendësuar sistemin operativ Windows nevojshme për të drejtuar platformë Metatrader 4, pra ata jo gjithmonë mund të sigurojë stabilitetin e njëjtë, sigurinë dhe funksionalitetin siç bëjnë Windows aplikacionet amtare.
Pajisjeve Mobile për Metatrader 4 Device Mobile Apps Mobile
Ju mund të hyni në Metatrader 4 dhe të marrin pjesë ForexBall nëpërmjet pajisjen tuaj mobile!
Për versionin iOS Metatrader 4, ju lutem, përdorni aplikacionin e mëposhtme

Android përdoruesit mund të tregtisë me anë të këtij aplikacioni

 

kufizime:
Nëse jeni duke përdorur Metatrader 4 Tregjet Admiral: Supreme Edition, ju lutem vini re se karakteristika të shumta si (1-click tregtare dhe terminali tregtare) nuk do të jetë në dispozicion për konkurrencë ForexBall. Kjo është bërë për të kufizuar përdorimin e Këshilltarëve ekspert në konkurs dhe siguroj lojën e ndershme.

 

Futni një Pseudonim

, mirë se erdhët në ForexBall.
Ju lutemi futni një Pseudonim që do të shfaqet në ForexBall garat.

NB Nëse keni Admiral Markets llogari në Dhomën e Tregtarëve, mund t'a përdorni atë për t'u identifikuar.