Ju lutemi vini re se statistikat e raundeve nuk përditësohen drejtpërdrejtë. Numrat përditësohen çdo 5 minuta, dhe janë të bazuara vetëm në pozicione të mbyllura, prandaj pozicionet e hapura nuk pasqyrohen në vlerësimin momental. Pasi që të mbaron raundi i garës, të gjitha pozicionet e hapura do të mbyllen automatikisht dhe do të mirren parasysh në rezultatet përfundimtare. Ju lutemi vini re se rezultatet përfundimtare 30 minuta pasi që të kryhet raundi i garës.

Top 25 në mbarë botën

1
mind11
Romania
Të fituara 40029
2
rehmanter
Pakistan
Të fituara 31387
3
igors262
Latvia
Të fituara 26531
4
severija1
Lithuania
Të fituara 22831
5
Vaka
Estonia
Të fituara 20004
6
Të fituara 19790
7
krikova
Moldova
Të fituara 19713
8
mociute
Lithuania
Të fituara 19180
9
ChristianFX
Romania
Të fituara 18003
10
zita
Hungary
Të fituara 17665
11
wall street
Georgia
Të fituara 17345
12
Të fituara 15731
13
AIdasFX
Lithuania
Të fituara 15475
14
saradushy
India
Të fituara 14776
15
drukaniec
Poland
Të fituara 13341
16
TEPESH
Moldova
Të fituara 13164
17
Të fituara 13109
18
Esmailb68
Morocco
Të fituara 13050
19
archynik
Italy
Të fituara 12832
20
kriss1220
Estonia
Të fituara 12187
21
ScoTrader333
United Kingdom
Të fituara 12050
22
Yllar
Estonia
Të fituara 11648
23
ranty2013
Vietnam
Të fituara 11167
24
mhassan
Pakistan
Të fituara 10505
25
Të fituara 10420

Top 25 në Evropë

1
mind11
Romania
Të fituara 40029
2
igors262
Latvia
Të fituara 26531
3
severija1
Lithuania
Të fituara 22831
4
Vaka
Estonia
Të fituara 20004
5
krikova
Moldova
Të fituara 19713
6
mociute
Lithuania
Të fituara 19180
7
ChristianFX
Romania
Të fituara 18003
8
zita
Hungary
Të fituara 17665
9
wall street
Georgia
Të fituara 17345
10
AIdasFX
Lithuania
Të fituara 15475
11
drukaniec
Poland
Të fituara 13341
12
TEPESH
Moldova
Të fituara 13164
13
Të fituara 13109
14
archynik
Italy
Të fituara 12832
15
kriss1220
Estonia
Të fituara 12187
16
ScoTrader333
United Kingdom
Të fituara 12050
17
Yllar
Estonia
Të fituara 11648
18
KaRa
Moldova
Të fituara 10340
19
miksius
Lithuania
Të fituara 9787
20
Të fituara 9783
21
arsins
Latvia
Të fituara 9774
22
MihaelFX
Croatia
Të fituara 9616
23
chevchev
Bulgaria
Të fituara 9580
24
twaseone
Latvia
Të fituara 9395
25
Kiilike
Estonia
Të fituara 9007
Raundi i kaluar
Sezoni: FX Four Corners

New Mexico

  • Data e Fillimit: 06.02.2017 / 10:00 GMT
  • Data e përfundimit: 10.02.2017 / 14:00 GMT
  • Pjesëmarrësit
  • Europe 390
  • Asia 138
  • Ibero-America 81
  • Rest of the world 109
  • Totali 718

Futni një Pseudonim

, mirë se erdhët në ForexBall.
Ju lutemi futni një Pseudonim që do të shfaqet në ForexBall garat.

NB Nëse keni Admiral Markets llogari në Dhomën e Tregtarëve, mund t'a përdorni atë për t'u identifikuar.