Ве молиме да забележите статистиките на рундите не се внесуваат моментално. Позициите се внесуваат на секој 5 минути , и тоа врз основа на затворените налози, така да отворените налози не се калкулираат на ранг листата. Кога се завршува натпреварувачката рунда, сите отворени налози автоматски се затвараат и влегуваат во вкупниот резултат. Имајте во предвид дека резултатите се објавуваат најрано 30 минути после завршувањето на рундата.

Топ 25 ширум светот

1
mind11
Romania
Заработано 40029
2
rehmanter
Pakistan
Заработано 31387
3
igors262
Latvia
Заработано 26531
4
severija1
Lithuania
Заработано 22831
5
Vaka
Estonia
Заработано 20004
6
Заработано 19790
7
krikova
Moldova
Заработано 19713
8
mociute
Lithuania
Заработано 19180
9
ChristianFX
Romania
Заработано 18003
10
zita
Hungary
Заработано 17665
11
wall street
Georgia
Заработано 17345
12
Заработано 15731
13
AIdasFX
Lithuania
Заработано 15475
14
saradushy
India
Заработано 14776
15
drukaniec
Poland
Заработано 13341
16
TEPESH
Moldova
Заработано 13164
17
Заработано 13109
18
Esmailb68
Morocco
Заработано 13050
19
archynik
Italy
Заработано 12832
20
kriss1220
Estonia
Заработано 12187
21
ScoTrader333
United Kingdom
Заработано 12050
22
Yllar
Estonia
Заработано 11648
23
ranty2013
Vietnam
Заработано 11167
24
mhassan
Pakistan
Заработано 10505
25
Заработано 10420

Топ 25 во Европа

1
mind11
Romania
Заработано 40029
2
igors262
Latvia
Заработано 26531
3
severija1
Lithuania
Заработано 22831
4
Vaka
Estonia
Заработано 20004
5
krikova
Moldova
Заработано 19713
6
mociute
Lithuania
Заработано 19180
7
ChristianFX
Romania
Заработано 18003
8
zita
Hungary
Заработано 17665
9
wall street
Georgia
Заработано 17345
10
AIdasFX
Lithuania
Заработано 15475
11
drukaniec
Poland
Заработано 13341
12
TEPESH
Moldova
Заработано 13164
13
Заработано 13109
14
archynik
Italy
Заработано 12832
15
kriss1220
Estonia
Заработано 12187
16
ScoTrader333
United Kingdom
Заработано 12050
17
Yllar
Estonia
Заработано 11648
18
KaRa
Moldova
Заработано 10340
19
miksius
Lithuania
Заработано 9787
20
Заработано 9783
21
arsins
Latvia
Заработано 9774
22
MihaelFX
Croatia
Заработано 9616
23
chevchev
Bulgaria
Заработано 9580
24
twaseone
Latvia
Заработано 9395
25
Kiilike
Estonia
Заработано 9007
Помината рунда
Сезона: FX Four Corners

New Mexico

  • Почетна дата: 06.02.2017 / 10:00 GMT
  • Дата на завршеток 10.02.2017 / 14:00 GMT
  • Учесници
  • Europe 390
  • Asia 138
  • Ibero-America 81
  • Rest of the world 109
  • Вкупно 718

Внесете Корисничко Име

, добредојдовте во ForexBall.
Ве молиме внесете корисничко име што ке биде покажано на ForexBall натпреварот.

NB Доколку имате сметка во Кабинет на Трговци, може да ја користите како влез.