Ju lutemi vini re se statistikat e raundeve nuk përditësohen drejtpërdrejtë. Numrat përditësohen çdo 5 minuta, dhe janë të bazuara vetëm në pozicione të mbyllura, prandaj pozicionet e hapura nuk pasqyrohen në vlerësimin momental. Pasi që të mbaron raundi i garës, të gjitha pozicionet e hapura do të mbyllen automatikisht dhe do të mirren parasysh në rezultatet përfundimtare. Ju lutemi vini re se rezultatet përfundimtare 30 minuta pasi që të kryhet raundi i garës.

Top 25 në mbarë botën

1
Vitality
Latvia
Të fituara 101065
2
amrozo
Egypt
Të fituara 63932
3
Acser
Romania
Të fituara 51566
4
fibo1
Romania
Të fituara 49289
5
godinas
Romania
Të fituara 42800
6
thevoice
Bulgaria
Të fituara 42094
7
mobilefx
Pakistan
Të fituara 41584
8
adrian1v2000
Romania
Të fituara 36327
9
amrgamal
Egypt
Të fituara 27717
10
GooGle
Saudi Arabia
Të fituara 27540
11
pawelek
Lithuania
Të fituara 24908
12
bennydc
Nigeria
Të fituara 24298
13
WhizDaddy
Nigeria
Të fituara 24036
14
ScoTrader333
United Kingdom
Të fituara 18779
15
Vaka
Estonia
Të fituara 15895
16
Upali
Sri Lanka
Të fituara 13758
17
Lard
Philippines
Të fituara 12035
18
Të fituara 11979
19
mate
Romania
Të fituara 11954
20
86pro
Vietnam
Të fituara 11839
21
Kreska
Poland
Të fituara 11149
22
Greifser
Lithuania
Të fituara 10718
23
Balkh
United Kingdom
Të fituara 10615
24
WOLF3D
Algeria
Të fituara 10374
25
Të fituara 10305

Top 25 në Evropë

1
Vitality
Latvia
Të fituara 101065
2
Acser
Romania
Të fituara 51566
3
fibo1
Romania
Të fituara 49289
4
godinas
Romania
Të fituara 42800
5
thevoice
Bulgaria
Të fituara 42094
6
adrian1v2000
Romania
Të fituara 36327
7
pawelek
Lithuania
Të fituara 24908
8
ScoTrader333
United Kingdom
Të fituara 18779
9
Vaka
Estonia
Të fituara 15895
10
Të fituara 11979
11
mate
Romania
Të fituara 11954
12
Kreska
Poland
Të fituara 11149
13
Greifser
Lithuania
Të fituara 10718
14
Balkh
United Kingdom
Të fituara 10615
15
xrt4557
Romania
Të fituara 9716
16
pejanos
Hungary
Të fituara 9518
17
Ballwill
Romania
Të fituara 9360
18
justmeraul93
Romania
Të fituara 9309
19
Të fituara 8372
20
obnovitelj
Serbia
Të fituara 7573
21
Dieduska
Lithuania
Të fituara 7463
22
Catastropher
Bulgaria
Të fituara 7121
23
milen1978
Bulgaria
Të fituara 6321
24
dr206
Lithuania
Të fituara 6280
25
frankie
Croatia
Të fituara 6080
Raundi i kaluar
Sezoni: FX Four Corners

Arizona

  • Data e Fillimit: 30.01.2017 / 10:00 GMT
  • Data e përfundimit: 03.02.2017 / 14:00 GMT
  • Pjesëmarrësit
  • Europe 352
  • Asia 119
  • Ibero-America 72
  • Rest of the world 89
  • Totali 632

Futni një Pseudonim

, mirë se erdhët në ForexBall.
Ju lutemi futni një Pseudonim që do të shfaqet në ForexBall garat.

NB Nëse keni Admiral Markets llogari në Dhomën e Tregtarëve, mund t'a përdorni atë për t'u identifikuar.