Ве молиме да забележите статистиките на рундите не се внесуваат моментално. Позициите се внесуваат на секој 5 минути , и тоа врз основа на затворените налози, така да отворените налози не се калкулираат на ранг листата. Кога се завршува натпреварувачката рунда, сите отворени налози автоматски се затвараат и влегуваат во вкупниот резултат. Имајте во предвид дека резултатите се објавуваат најрано 30 минути после завршувањето на рундата.

Топ 25 ширум светот

1
Vitality
Latvia
Заработано 101065
2
amrozo
Egypt
Заработано 63932
3
Acser
Romania
Заработано 51566
4
fibo1
Romania
Заработано 49289
5
godinas
Romania
Заработано 42800
6
thevoice
Bulgaria
Заработано 42094
7
mobilefx
Pakistan
Заработано 41584
8
adrian1v2000
Romania
Заработано 36327
9
amrgamal
Egypt
Заработано 27717
10
GooGle
Saudi Arabia
Заработано 27540
11
pawelek
Lithuania
Заработано 24908
12
bennydc
Nigeria
Заработано 24298
13
WhizDaddy
Nigeria
Заработано 24036
14
ScoTrader333
United Kingdom
Заработано 18779
15
Vaka
Estonia
Заработано 15895
16
Upali
Sri Lanka
Заработано 13758
17
Lard
Philippines
Заработано 12035
18
Заработано 11979
19
mate
Romania
Заработано 11954
20
86pro
Vietnam
Заработано 11839
21
Kreska
Poland
Заработано 11149
22
Greifser
Lithuania
Заработано 10718
23
Balkh
United Kingdom
Заработано 10615
24
WOLF3D
Algeria
Заработано 10374
25
Заработано 10305

Топ 25 во Европа

1
Vitality
Latvia
Заработано 101065
2
Acser
Romania
Заработано 51566
3
fibo1
Romania
Заработано 49289
4
godinas
Romania
Заработано 42800
5
thevoice
Bulgaria
Заработано 42094
6
adrian1v2000
Romania
Заработано 36327
7
pawelek
Lithuania
Заработано 24908
8
ScoTrader333
United Kingdom
Заработано 18779
9
Vaka
Estonia
Заработано 15895
10
Заработано 11979
11
mate
Romania
Заработано 11954
12
Kreska
Poland
Заработано 11149
13
Greifser
Lithuania
Заработано 10718
14
Balkh
United Kingdom
Заработано 10615
15
xrt4557
Romania
Заработано 9716
16
pejanos
Hungary
Заработано 9518
17
Ballwill
Romania
Заработано 9360
18
justmeraul93
Romania
Заработано 9309
19
Заработано 8372
20
obnovitelj
Serbia
Заработано 7573
21
Dieduska
Lithuania
Заработано 7463
22
Catastropher
Bulgaria
Заработано 7121
23
milen1978
Bulgaria
Заработано 6321
24
dr206
Lithuania
Заработано 6280
25
frankie
Croatia
Заработано 6080
Помината рунда
Сезона: FX Four Corners

Arizona

  • Почетна дата: 30.01.2017 / 10:00 GMT
  • Дата на завршеток 03.02.2017 / 14:00 GMT
  • Учесници
  • Europe 352
  • Asia 119
  • Ibero-America 72
  • Rest of the world 89
  • Вкупно 632

Внесете Корисничко Име

, добредојдовте во ForexBall.
Ве молиме внесете корисничко име што ке биде покажано на ForexBall натпреварот.

NB Доколку имате сметка во Кабинет на Трговци, може да ја користите како влез.