Ju lutemi vini re se statistikat e raundeve nuk përditësohen drejtpërdrejtë. Numrat përditësohen çdo 5 minuta, dhe janë të bazuara vetëm në pozicione të mbyllura, prandaj pozicionet e hapura nuk pasqyrohen në vlerësimin momental. Pasi që të mbaron raundi i garës, të gjitha pozicionet e hapura do të mbyllen automatikisht dhe do të mirren parasysh në rezultatet përfundimtare. Ju lutemi vini re se rezultatet përfundimtare 30 minuta pasi që të kryhet raundi i garës.

Top 25 në mbarë botën

1
Yordan
Bulgaria
Të fituara 58301
2
moove
Pakistan
Të fituara 55792
3
vojtak333
Czech Republic
Të fituara 53562
4
muhamfx
Nigeria
Të fituara 52888
5
vandama
Nigeria
Të fituara 49497
6
Vitiok
Lithuania
Të fituara 44122
7
Sondoke 3
Bulgaria
Të fituara 40030
8
orca13
India
Të fituara 38631
9
DDHRISTO
Bulgaria
Të fituara 37843
10
rom78
Morocco
Të fituara 35994
11
Natedogg
Bulgaria
Të fituara 31891
12
86pro
Vietnam
Të fituara 31343
13
anomannnn
Egypt
Të fituara 31200
14
vtepes
Moldova
Të fituara 27923
15
GabZen
Italy
Të fituara 27211
16
LANGRY
Latvia
Të fituara 26787
17
nguoithuhai
Vietnam
Të fituara 25897
18
vay socheat
Cambodia
Të fituara 25013
19
77mariusz
Poland
Të fituara 24694
20
SAPONINJA
Brazil
Të fituara 22173
21
rudimente
Austria
Të fituara 21337
22
kammb
Nigeria
Të fituara 20570
23
Nador
Spain
Të fituara 19024
24
ehku
Estonia
Të fituara 18288
25
Dist
Germany
Të fituara 17972

Top 25 në Evropë

1
Yordan
Bulgaria
Të fituara 58301
2
vojtak333
Czech Republic
Të fituara 53562
3
Vitiok
Lithuania
Të fituara 44122
4
Sondoke 3
Bulgaria
Të fituara 40030
5
DDHRISTO
Bulgaria
Të fituara 37843
6
Natedogg
Bulgaria
Të fituara 31891
7
vtepes
Moldova
Të fituara 27923
8
GabZen
Italy
Të fituara 27211
9
LANGRY
Latvia
Të fituara 26787
10
77mariusz
Poland
Të fituara 24694
11
rudimente
Austria
Të fituara 21337
12
ehku
Estonia
Të fituara 18288
13
Dist
Germany
Të fituara 17972
14
tmsarn
Romania
Të fituara 16931
15
MIXAILOV
Latvia
Të fituara 16311
16
Infibarul
Moldova
Të fituara 15453
17
IvanSmilenov
Bulgaria
Të fituara 15241
18
arcond1
Romania
Të fituara 14299
19
algiosha
Lithuania
Të fituara 13065
20
Memphisto
Czech Republic
Të fituara 12259
21
Efendija
Croatia
Të fituara 12081
22
hexx
Lithuania
Të fituara 11845
23
krissl
Latvia
Të fituara 11694
24
jakobn5
Slovenia
Të fituara 11419
25
dusjaeflampa
Estonia
Të fituara 11386
Raundi i kaluar
Sezoni: FX Four Corners

Utah

  • Data e Fillimit: 23.01.2017 / 10:00 GMT
  • Data e përfundimit: 27.01.2017 / 14:00 GMT
  • Pjesëmarrësit
  • Europe 351
  • Asia 120
  • Ibero-America 69
  • Rest of the world 87
  • Totali 627

Futni një Pseudonim

, mirë se erdhët në ForexBall.
Ju lutemi futni një Pseudonim që do të shfaqet në ForexBall garat.

NB Nëse keni Admiral Markets llogari në Dhomën e Tregtarëve, mund t'a përdorni atë për t'u identifikuar.