Ве молиме да забележите статистиките на рундите не се внесуваат моментално. Позициите се внесуваат на секој 5 минути , и тоа врз основа на затворените налози, така да отворените налози не се калкулираат на ранг листата. Кога се завршува натпреварувачката рунда, сите отворени налози автоматски се затвараат и влегуваат во вкупниот резултат. Имајте во предвид дека резултатите се објавуваат најрано 30 минути после завршувањето на рундата.

Топ 25 ширум светот

1
Yordan
Bulgaria
Заработано 58301
2
moove
Pakistan
Заработано 55792
3
vojtak333
Czech Republic
Заработано 53562
4
muhamfx
Nigeria
Заработано 52888
5
vandama
Nigeria
Заработано 49497
6
Vitiok
Lithuania
Заработано 44122
7
Sondoke 3
Bulgaria
Заработано 40030
8
orca13
India
Заработано 38631
9
DDHRISTO
Bulgaria
Заработано 37843
10
rom78
Morocco
Заработано 35994
11
Natedogg
Bulgaria
Заработано 31891
12
86pro
Vietnam
Заработано 31343
13
anomannnn
Egypt
Заработано 31200
14
vtepes
Moldova
Заработано 27923
15
GabZen
Italy
Заработано 27211
16
LANGRY
Latvia
Заработано 26787
17
nguoithuhai
Vietnam
Заработано 25897
18
vay socheat
Cambodia
Заработано 25013
19
77mariusz
Poland
Заработано 24694
20
SAPONINJA
Brazil
Заработано 22173
21
rudimente
Austria
Заработано 21337
22
kammb
Nigeria
Заработано 20570
23
Nador
Spain
Заработано 19024
24
ehku
Estonia
Заработано 18288
25
Dist
Germany
Заработано 17972

Топ 25 во Европа

1
Yordan
Bulgaria
Заработано 58301
2
vojtak333
Czech Republic
Заработано 53562
3
Vitiok
Lithuania
Заработано 44122
4
Sondoke 3
Bulgaria
Заработано 40030
5
DDHRISTO
Bulgaria
Заработано 37843
6
Natedogg
Bulgaria
Заработано 31891
7
vtepes
Moldova
Заработано 27923
8
GabZen
Italy
Заработано 27211
9
LANGRY
Latvia
Заработано 26787
10
77mariusz
Poland
Заработано 24694
11
rudimente
Austria
Заработано 21337
12
ehku
Estonia
Заработано 18288
13
Dist
Germany
Заработано 17972
14
tmsarn
Romania
Заработано 16931
15
MIXAILOV
Latvia
Заработано 16311
16
Infibarul
Moldova
Заработано 15453
17
IvanSmilenov
Bulgaria
Заработано 15241
18
arcond1
Romania
Заработано 14299
19
algiosha
Lithuania
Заработано 13065
20
Memphisto
Czech Republic
Заработано 12259
21
Efendija
Croatia
Заработано 12081
22
hexx
Lithuania
Заработано 11845
23
krissl
Latvia
Заработано 11694
24
jakobn5
Slovenia
Заработано 11419
25
dusjaeflampa
Estonia
Заработано 11386
Помината рунда
Сезона: FX Four Corners

Utah

  • Почетна дата: 23.01.2017 / 10:00 GMT
  • Дата на завршеток 27.01.2017 / 14:00 GMT
  • Учесници
  • Europe 351
  • Asia 120
  • Ibero-America 69
  • Rest of the world 87
  • Вкупно 627

Внесете Корисничко Име

, добредојдовте во ForexBall.
Ве молиме внесете корисничко име што ке биде покажано на ForexBall натпреварот.

NB Доколку имате сметка во Кабинет на Трговци, може да ја користите како влез.