Ju lutemi vini re se statistikat e raundeve nuk përditësohen drejtpërdrejtë. Numrat përditësohen çdo 5 minuta, dhe janë të bazuara vetëm në pozicione të mbyllura, prandaj pozicionet e hapura nuk pasqyrohen në vlerësimin momental. Pasi që të mbaron raundi i garës, të gjitha pozicionet e hapura do të mbyllen automatikisht dhe do të mirren parasysh në rezultatet përfundimtare. Ju lutemi vini re se rezultatet përfundimtare 30 minuta pasi që të kryhet raundi i garës.

Top 25 në mbarë botën

1
Rogue Trader
Bulgaria
Të fituara 69273
2
Efendija
Croatia
Të fituara 62561
3
fibo1
Romania
Të fituara 58154
4
robbi
India
Të fituara 57034
5
shongi
Pakistan
Të fituara 54191
6
arcond1
Romania
Të fituara 51870
7
goldship
Romania
Të fituara 51541
8
katinas555
Lithuania
Të fituara 51265
9
moove
Pakistan
Të fituara 34021
10
Menu Love
Sri Lanka
Të fituara 33842
11
speed007
Bangladesh
Të fituara 33287
12
zacky
Poland
Të fituara 32966
13
vasilevs64
Bulgaria
Të fituara 31145
14
Pacula
Hungary
Të fituara 31107
15
intel9
Morocco
Të fituara 30658
16
freeman
Latvia
Të fituara 30609
17
change81bg
Bulgaria
Të fituara 28660
18
mxc1972
Italy
Të fituara 25537
19
Fllo19Trader
Romania
Të fituara 25006
20
mwahid
Egypt
Të fituara 24821
21
roberta
Latvia
Të fituara 24471
22
CristiLup
Romania
Të fituara 23929
23
goldmay
Nigeria
Të fituara 23070
24
Të fituara 22387
25
Dominiks
Latvia
Të fituara 22153

Top 25 në Evropë

1
Rogue Trader
Bulgaria
Të fituara 69273
2
Efendija
Croatia
Të fituara 62561
3
fibo1
Romania
Të fituara 58154
4
arcond1
Romania
Të fituara 51870
5
goldship
Romania
Të fituara 51541
6
katinas555
Lithuania
Të fituara 51265
7
zacky
Poland
Të fituara 32966
8
vasilevs64
Bulgaria
Të fituara 31145
9
Pacula
Hungary
Të fituara 31107
10
freeman
Latvia
Të fituara 30609
11
change81bg
Bulgaria
Të fituara 28660
12
mxc1972
Italy
Të fituara 25537
13
Fllo19Trader
Romania
Të fituara 25006
14
roberta
Latvia
Të fituara 24471
15
CristiLup
Romania
Të fituara 23929
16
Dominiks
Latvia
Të fituara 22153
17
Dist
Germany
Të fituara 21682
18
pepidp1
Bulgaria
Të fituara 18956
19
kikker21
Netherlands
Të fituara 16872
20
TheEliish
Latvia
Të fituara 16322
21
FXtime
Bulgaria
Të fituara 14795
22
TEDDY BEAR
Greece
Të fituara 14602
23
Jinelis
Lithuania
Të fituara 14427
24
Nassov
Bulgaria
Të fituara 13847
25
tornis
Latvia
Të fituara 13664
Raundi i tanishëm
Sezoni: FX Four Corners

Colorado

 • Data e Fillimit: 16.01.2017 / 10:00 GMT
 • Data e përfundimit: 20.01.2017 / 14:00 GMT

Raundi mbaron për:

 • 00 Ditë
 • 16 Orë
 • 42 Min...
 • 28 Sek..
 • Pjesëmarrësit
 • Europe 335
 • Asia 99
 • Ibero-America 71
 • Rest of the world 81
 • Totali 586

Akoma nuk jeni regjistruar?

Bëhuni anëtar i ForexBall kampionatit dhe shpërblehuni me një pjesë të çmimit prej $541.000!

Futni një Pseudonim

, mirë se erdhët në ForexBall.
Ju lutemi futni një Pseudonim që do të shfaqet në ForexBall garat.

NB Nëse keni Admiral Markets llogari në Dhomën e Tregtarëve, mund t'a përdorni atë për t'u identifikuar.