Ве молиме да забележите статистиките на рундите не се внесуваат моментално. Позициите се внесуваат на секој 5 минути , и тоа врз основа на затворените налози, така да отворените налози не се калкулираат на ранг листата. Кога се завршува натпреварувачката рунда, сите отворени налози автоматски се затвараат и влегуваат во вкупниот резултат. Имајте во предвид дека резултатите се објавуваат најрано 30 минути после завршувањето на рундата.

Топ 25 ширум светот

1
Rogue Trader
Bulgaria
Заработано 69273
2
Efendija
Croatia
Заработано 62561
3
fibo1
Romania
Заработано 58154
4
robbi
India
Заработано 57034
5
shongi
Pakistan
Заработано 54191
6
arcond1
Romania
Заработано 51870
7
goldship
Romania
Заработано 51541
8
katinas555
Lithuania
Заработано 51265
9
moove
Pakistan
Заработано 34021
10
Menu Love
Sri Lanka
Заработано 33842
11
speed007
Bangladesh
Заработано 33287
12
zacky
Poland
Заработано 32966
13
vasilevs64
Bulgaria
Заработано 31145
14
Pacula
Hungary
Заработано 31107
15
intel9
Morocco
Заработано 30658
16
freeman
Latvia
Заработано 30609
17
change81bg
Bulgaria
Заработано 28660
18
mxc1972
Italy
Заработано 25537
19
Fllo19Trader
Romania
Заработано 25006
20
mwahid
Egypt
Заработано 24821
21
roberta
Latvia
Заработано 24471
22
CristiLup
Romania
Заработано 23929
23
goldmay
Nigeria
Заработано 23070
24
Заработано 22387
25
Dominiks
Latvia
Заработано 22153

Топ 25 во Европа

1
Rogue Trader
Bulgaria
Заработано 69273
2
Efendija
Croatia
Заработано 62561
3
fibo1
Romania
Заработано 58154
4
arcond1
Romania
Заработано 51870
5
goldship
Romania
Заработано 51541
6
katinas555
Lithuania
Заработано 51265
7
zacky
Poland
Заработано 32966
8
vasilevs64
Bulgaria
Заработано 31145
9
Pacula
Hungary
Заработано 31107
10
freeman
Latvia
Заработано 30609
11
change81bg
Bulgaria
Заработано 28660
12
mxc1972
Italy
Заработано 25537
13
Fllo19Trader
Romania
Заработано 25006
14
roberta
Latvia
Заработано 24471
15
CristiLup
Romania
Заработано 23929
16
Dominiks
Latvia
Заработано 22153
17
Dist
Germany
Заработано 21682
18
pepidp1
Bulgaria
Заработано 18956
19
kikker21
Netherlands
Заработано 16872
20
TheEliish
Latvia
Заработано 16322
21
FXtime
Bulgaria
Заработано 14795
22
TEDDY BEAR
Greece
Заработано 14602
23
Jinelis
Lithuania
Заработано 14427
24
Nassov
Bulgaria
Заработано 13847
25
tornis
Latvia
Заработано 13664
Моментална рунда
Сезона: FX Four Corners

Colorado

 • Почетна дата: 16.01.2017 / 10:00 GMT
 • Дата на завршеток 20.01.2017 / 14:00 GMT

Рундата завршува на:

 • 00 Денови
 • 16 Часови
 • 42 Минути
 • 00 Секунди
 • Учесници
 • Europe 335
 • Asia 99
 • Ibero-America 71
 • Rest of the world 81
 • Вкупно 586

Не сте сеуште регистрирани?

Постанете член на ForexBall™ првенството и бидете наградени со дел од 541 000 УСД од наградниот фонд.

Внесете Корисничко Име

, добредојдовте во ForexBall.
Ве молиме внесете корисничко име што ке биде покажано на ForexBall натпреварот.

NB Доколку имате сметка во Кабинет на Трговци, може да ја користите како влез.